Odpowiedz w tym wątku
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7
  1. #1
    katarzyna131
    katarzyna131 jest nieaktywny
    Zarejestrowani użytkownicy
    Dołączył
    01-07-2011
    Posty
    30
    Pomógł
    0 razy

    czy ktoś dostał pozyczkę od pana Jerzego Wisniewskiego z katowic?

    jego meil

    private.loan@wp.pl

  2. #1.5
    Zarejestrowani użytkownicy
    Dołączył
    15-10-2011
    Lokalizacja
    Polska
    Wiek
    24
    Posty
    359
    Pomógł
    0 razy

    czy ktoś dostał pozyczkę od pana Jerzego Wisniewskiego z katowic?


  3. #2
    PFCG_Bydgoszcz
    PFCG_Bydgoszcz jest nieaktywny
    Doradcy
    Dołączył
    25-05-2011
    Lokalizacja
    Bydgoszcz, Kujawsko-Pomorskie
    Posty
    1,305
    Pomógł
    82 razy
    Wpisów w blogu
    2

    re

    Czytaj posty! Jaką pożyczkę oferuje Ci ten Pan? Chodzi mi o parametry, rodzaj zastawu, kwotę, okres i oprocentowanie...

  4. #3
    katarzyna131
    katarzyna131 jest nieaktywny
    Zarejestrowani użytkownicy
    Dołączył
    01-07-2011
    Posty
    30
    Pomógł
    0 razy

    no więc

    opłata 200 zł..............
    podał mi swoje dane , ale...

  5. #4
    oskar2010
    oskar2010 jest nieaktywny
    Zarejestrowani użytkownicy
    Dołączył
    15-08-2011
    Posty
    199
    Pomógł
    12 razy

    przedpłata

    Pan powiedział że da ci pożyczke za przedpłatą 200zł??? masz tylko 2 opcje albo napisz mu żeby sie cią.....ął albo niech ci pokwituje pisemnie własnoręcznym podpisem i oczywiście czytelnym i zgodnym z jego dowodem że jeżeli dokonasz takiej wpłaty to udzieli ci pożyczki. Jak się na ciebie wypnie bądz odp będzie wymijająca lub będzie cię straszył to wiesz co otym dalej myśleć??? Czy potrzebujesz podpowiedzi??? A gdyby ci jednak pożyczył to roześlij ludziom na forum namiary chętnie skorzystają.

  6. #5
    PFCG_Bydgoszcz
    PFCG_Bydgoszcz jest nieaktywny
    Doradcy
    Dołączył
    25-05-2011
    Lokalizacja
    Bydgoszcz, Kujawsko-Pomorskie
    Posty
    1,305
    Pomógł
    82 razy
    Wpisów w blogu
    2

    re

    Nie pożyczy...zobaczcie co ma w adresie mailowym...loan...dajcie spokój...potrzeba ich zaczęła przyciskać, bo zeszli już na 200 złotych wpłaty....

  7. #6
    maj27
    maj27 jest nieaktywny
    Zarejestrowani użytkownicy
    Dołączył
    07-09-2010
    Posty
    2
    Pomógł
    0 razy
    mam maila od tego Pana gdzie podaje adres z Warszawy...adres maila świadczy o tym, ze to ta sama osoba..

  8. #7
    Asterix
    Asterix jest nieaktywny
    Zarejestrowani użytkownicy
    Dołączył
    11-01-2012
    Posty
    12
    Pomógł
    0 razy
    To oszust !!! UWAGA!!!

Odpowiedz w tym wątku

Podobne wątki

  1. MACMIR - z Torunia - czy ktos dostał pozyczke
    Autor roman68 / Forum Dla zadłużonych
    Odpowiedzi: 49
    Ostatni post / autor: 28-09-2011, 17:31
  2. Czy ktoś zna firmę SIMPLE MONEY z Katowic?
    Autor Mika12 / Forum Kredyty dla firm
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 05-07-2011, 10:06
  3. czy ktos korzystal z pozyczki prywatnej od pana Artur Robaczewski
    Autor smysior00 / Forum Dla zadłużonych
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 06-01-2011, 22:49
  4. czy ktoś dostał kredyt mając czysty BIK ?
    Autor aaadddaaa / Forum Kredyty z dopłatami
    Odpowiedzi: 13
    Ostatni post / autor: 25-08-2010, 18:37
  5. GDB FINANCE czy jest ktos kto dostał od nich pożyczkę?
    Autor ducholek / Forum Dla zadłużonych
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 05-08-2010, 11:21