Odpowiedz w tym wątku
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7
  1. #1
    forest
    forest jest nieaktywny
    Zarejestrowani użytkownicy
    Dołączył
    11-10-2010
    Lokalizacja
    Śląsk
    Posty
    109
    Pomógł
    1 razy

    Firma Kredytex? Słyszał ktoś

    Dzisiaj w swojej skrzynce znalazlem oto taki link kredytex.com slyszal ktos cos o tym?

  2. #1.5
    Zarejestrowani użytkownicy
    Dołączył
    15-10-2011
    Lokalizacja
    Polska
    Wiek
    24
    Posty
    359
    Pomógł
    1 razy

    Firma Kredytex? Słyszał ktoś


  3. #2
    Dor123
    Dor123 jest nieaktywny
    Zarejestrowani użytkownicy
    Dołączył
    13-07-2010
    Posty
    252
    Pomógł
    7 razy
    7.Za uzyskanie jednorazowego kodu potrzebnego do aktywacji oferty jest pobierana opłata przez wysłanie SMS, wynosi ona 10,98 zł z VAT.
    ta opłata mówi sama za siebie :mrgreen:
    Na tej stronie są takie ogłoszenia :lol:

    Ksawery Nowy Targ 30000,-
    Oczekiwane wynagrodzenie za pomoc: szukam kobiety na dłuższą znajomość
    Aby uzyskać dostęp do danych kontaktowych wyślij:
    AP.RATUJ na numer: 79068
    Koszt smsa 10,98 zł z VAT.

  4. #3
    wolfik
    wolfik jest nieaktywny
    Zarejestrowani użytkownicy
    Dołączył
    01-06-2010
    Posty
    82
    Pomógł
    3 razy
    Cytat Zamieszczone przez forest
    Dzisiaj w swojej skrzynce znalazlem oto taki link http://www.kredytex.com/ slyszal ktos cos o tym?
    kolejna ściema :mrgreen:

  5. #4
    forest
    forest jest nieaktywny
    Zarejestrowani użytkownicy
    Dołączył
    11-10-2010
    Lokalizacja
    Śląsk
    Posty
    109
    Pomógł
    1 razy
    Cytat Zamieszczone przez wolfik
    Cytat Zamieszczone przez forest
    Dzisiaj w swojej skrzynce znalazlem oto taki link http://www.kredytex.com/ slyszal ktos cos o tym?
    kolejna ściema :mrgreen:



    właśnie też jestem tego pewny ale chciałem uslyszec Wasze opinie

  6. #5
    wersal
    wersal jest nieaktywny
    Zarejestrowani użytkownicy
    Dołączył
    14-07-2010
    Posty
    3
    Pomógł
    0 razy

    KREDYTEX

    Pośrednicy dla wszelkiej masci oszustów i z*******e ............. nie dodam nic więcej ...........

  7. #6
    dukat102
    dukat102 jest nieaktywny
    Zarejestrowani użytkownicy
    Dołączył
    27-01-2011
    Posty
    3
    Pomógł
    0 razy

    kredytex.pl oszuści!!!!

    właścicielem kredytex.pl jest Geldor z Rybnika, na wszystkich forach ostrzegają przed kontaktami z ta firmą/w cudzysłowie/ - to GDB czy Geldoria Finanse czy jakieś jeszcze inne nazwy pod którymi się ukrywają - to SMS-owi oszuści, czytajcie opinie i fora finansowe/poza tym - żadnych sms-ów i żadnych przedpłat!!! zakodujcie to sobie

  8. #7
    Sebek
    Sebek jest nieaktywny
    Zarejestrowani użytkownicy
    Dołączył
    09-10-2010
    Posty
    290
    Pomógł
    15 razy
    Też dostałam ofertę na maila,szkoda w ogóle się zastanawiać nad takim oszustami... :evil:

Odpowiedz w tym wątku

Podobne wątki

  1. czy ktoś słyszał
    Autor asai / Forum Dla zadłużonych
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 14-09-2010, 11:44
  2. Słyszał ktoś?Lub korzystał?
    Autor kiwi / Forum Dla zadłużonych
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 16-07-2010, 12:16
  3. Sławomir Sadowski-słyszał ktoś?
    Autor kiwi / Forum Dla zadłużonych
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 12-07-2010, 09:43
  4. pożyczka, czy ktoś o nich słyszał?
    Autor maria2912 / Forum Dla zadłużonych
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 08-03-2010, 07:07
  5. silesia centrum ktos słyszał?
    Autor kropa / Forum Dyskusje Ogólne
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 13-02-2009, 21:35