Słyszał ktoś o tej firmie ? Rzekomo kredyty bez BIK, ale jak zwykle haczyk .... sms za 30 zł. Kontaktował się ktoś już z nimi ?
Słyszał ktoś o tej firmie ? Rzekomo kredyty bez BIK, ale jak zwykle haczyk .... sms za 30 zł. Kontaktował się ktoś już z nimi ?
Daj sobie spokój z czymś takim.Zamieszczone przez inkagaj
Zamieszczone przez inkagaj
Napewno oszustwo.
Oczywiście, że słyszeliśmy. I to nie raz. Po drugiej stronie takiej firmy siedzi zapewne przysłowiowy Kowalski, bezrobotny, bez prawa do zasiłku. Wymyślił sobie sposób na zarobienie pieniędzy...zarejestrował się on-line na stronie np. dotpay lub innego operatora płatności internetowych i liczy kasę z Waszych sms-ów.
Nie wiem ile jeszcze postów i tematówtrzeba na tym forum napisać, rzebyście zdali sobie sprawę, że każda-podkreślam każda wpłata przed uzyskanie pożyczki jest zwyczajnym oszustwem i nie ma znaczenia, czy wpłacacie do ręki, na rachunek bankowy czy poprzez sms.
A potem się mówi: oszukali mnie...nie-Ty sam siebie oszukałeś łudząc się ofertą niemożliwej pożyczki. A wystarczyło wejść na forum i podpytać. Poza opinią mógłbys znaleźć być może i rozwiązanie podsunięte przez jednego z nas...
Przed wysłaniem wniosku radzę zapoznać się z regulaminem. Jest dostępny mało widocznym drukiem (kolor napis zlewa się z kolorem tła-zapewne celowo, aby był mało widoczny i nikt z niego nie korzystał)w prawym, dolnym rogu strony www.kancelaria-finansowa.net
Wszystko jest tam napisane. Fajnie ujęte dla usługodawcy. Nie ma szans na jakiekolwiek konsekwencje wobec niego, gdyż wysyłając wniosek zgadzasz się na wszystkie zapisy Regulaminu i w pełni je akceptujesz.