|
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 |
|
Strona 2 z 3 |
[ Posty: 26 ] | Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2, 3 Następna strona |
|
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
|
agata9
Początkujący Dołączył(a): 2010-03-19, 20:35 Posty: 23 Pomógł: 1 razy |
dar napisał(a): gdzie korzystałaś z COD. jestem mocno zadłużony potrzebuje pilnej pomocy. centrum ochrony dluznika www.cod.org.pl tel0123463674 email biuro@cod.org.pl |
|
Grace
Początkujący Dołączył(a): 2010-07-22, 14:19 Posty: 2 Pomógł: 0 razy |
Korzystałam. Firma dość dobra. Wszystko ze mną konsultowali więc wiedziałam na bieżąco co się dzieje. Polecam.
|
|
problem
Stały Bywalec Dołączył(a): 2009-11-18, 09:20 Posty: 70 Pomógł: 1 razy |
Doradca_Kredytowy napisał(a): My mamy swoje placówki w Zielonej Górze, Lubinie i Legnicy, jednakże obsługujemy całą Polskę. Jeśli jest ktoś zainteresowany, służymy pomocą. Tak jak wskazano we wcześniejszych postach, zajmujemy się restrukturyzacją długów. Pozdrawiam tel. 68 452 22 16 tel. 662 888 889 PROSZE O ADRES PLACÓWKI W LEGNICY |
|
Virus-48
Początkujący Dołączył(a): 2009-09-06, 16:55 Posty: 42 Pomógł: 1 razy |
Doradca_Kredytowy napisał(a): My mamy swoje placówki w Zielonej Górze, Lubinie i Legnicy, jednakże obsługujemy całą Polskę. Jeśli jest ktoś zainteresowany, służymy pomocą. Tak jak wskazano we wcześniejszych postach, zajmujemy się restrukturyzacją długów. Pozdrawiam tel. 68 452 22 16 tel. 662 888 889 Jestescie bardzo słabi powiem bardzo slabi i tak mali jak wasza placuwka na Bema....mialem problemy i mam nadal....niczego nie wymysleliscie poza tym co ja wiem a inni nie raczyli sie podjac. Szef gdzies siedzi poza biurem obsluguje jakis modzian lub panienka i jak widza problem graja na nute ogólnie znana ...RADZ SOBIE SAM. |
|
problem
Stały Bywalec Dołączył(a): 2009-11-18, 09:20 Posty: 70 Pomógł: 1 razy |
Zazwyczaj tak bywa ze mówi sie o tym co sie klientowi nalezy zachowujac jakby pod dywanem punkt który wszystkie przywileje kasuje...Mam tylko jedno pytanie: w jakich to okolicznosciach wasza firma nie podejmuje sie realizacji zlecenia i pomocy?......Jezeli dostane odpowiedz bycmoze polece wam swoja sprawe.
|
|
Doradca_Kredytowy
Starszy Doradca - min. 1000 postów na forum Dołączył(a): 2009-05-29, 16:52 Posty: 1053 Lokalizacja: lubuskie/dolnośląskie Pomógł: 72 razy |
Virus-48 napisał(a): [...]...RADZ SOBIE SAM. Panie Włodzimierzu - szuka Pan doradcy czy czarodzieja co Panu długi zabierze? Jeśli nie da się u Pana nic zrobić, to nikt Panu nie pomoże.. choćby się Pan sprężał i wytężał... trzeba było myśleć o zadłużeniu w trakcie podpisywania umowy kredytowej a nie wtedy gdy one Pana przerastają. PS. Placówka przez ó kreskowane się pisze. |
|
agata9
Początkujący Dołączył(a): 2010-03-19, 20:35 Posty: 23 Pomógł: 1 razy |
aliczek napisał(a): witam, ja korzystałam z pomocy centrum ochrony dluznika COD i musze przyznac ze Panowie odwalili dobra robote. mialam dosc duze zadluzenie noz na karku ale jednak zdecydowalam sie zaplacic za ich usluge. udalo im sie obnizyc raty w kilku bankach a w 2ch pozostalych wydluzyc czas splaty. życze Wam zebysie tak jak ja cieszyli sie spokojem, pozdrawiam banki same obnizaja raty jesli sie placi w miare ., iproponuja zawieszenie rat |
|
VPRO
Stały Bywalec Dołączył(a): 2009-09-16, 06:49 Posty: 65 Pomógł: 0 razy |
Doradca_Kredytowy napisał(a): Virus-48 napisał(a): [...]...RADZ SOBIE SAM. Panie Włodzimierzu - szuka Pan doradcy czy czarodzieja co Panu długi zabierze? Jeśli nie da się u Pana nic zrobić, to nikt Panu nie pomoże.. choćby się Pan sprężał i wytężał... trzeba było myśleć o zadłużeniu w trakcie podpisywania umowy kredytowej a nie wtedy gdy one Pana przerastają. PS. Placówka przez ó kreskowane się pisze. Drogi doradco kredytowy.... zwykłego kryminaliste chroni prawo....nawet jak by wysłal na drugi swiat kilku Panu podonych....ma prawo do obrony nawet gdy go na to nie stac.... I nie badz Pan tak drobiazgowy "u" czu "Ó"?.... czytaj Pan fonetecznie. I JESZCZE JEDNO ....RACZ PAN POWSTRZYMAC SIE OD OPINI NA TEMAT DLACZEGO KTOS ZACIAGNAL KREDYTY?.....BYC MOZE DLATEGO BYS SIE PAN MÓGŁ TU PRODUKOWAC I UCHODZIC ZA EXPERTA OPINIUJAC CUDZE BŁEDY. |
|
Szymo
Początkujący Dołączył(a): 2010-07-30, 00:43 Posty: 4 Pomógł: 0 razy |
agata9 napisał(a): banki same obnizaja raty jesli sie placi w miare ., iproponuja zawieszenie rat No niekoniecznie. Choć sam się dziwię jak to możliwe, ludzie potrafią się wpakować w takie kłopoty finansowe, że zaden bank nie bedzie chcial z nimi rozmawiac. Dlatego wydaje mi sie, ze pomoc firm typu COD jest nieoceniona. Przecietnemu Klientowi banku brak prawniczej i bankowej wiedzy pozwalajacej na samodzielna negocjacje z bankiem. |
|
Grace
Początkujący Dołączył(a): 2010-07-22, 14:19 Posty: 2 Pomógł: 0 razy |
Zgadzam się. Zawsze lepiej skorzystać z firmy legalnej i mającej powiązania z polskim prawem, tak jak COD, niż szukać ratunku u jakiś prywatnych, tajemniczych i wątpliwych instytucji pożyczających pieniądze. Kredyt na spłatę kredytu to dramat....
|
|
Strona 2 z 3 |
[ Posty: 26 ] | Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2, 3 Następna strona | |