|
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 |
|
Strona 1 z 3 |
[ Posty: 26 ] | Przejdź na stronę 1, 2, 3 Następna strona |
|
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
|
sonia
Początkujący Dołączył(a): 2010-01-05, 22:59 Posty: 11 Pomógł: 1 razy |
Witam mam problem ze spłatą kredytów konsolidacji nie chcą mi dać zastanawiam się nad ofertą biura ochrony dłużnika czy ktoś może korzystał z takiej pomocy ??
|
|
Anitka_BU
Początkujący Dołączył(a): 2010-01-08, 00:41 Posty: 2 Pomógł: 0 razy |
Ja korzystałam z podobnej firmy prawniczej KMPA Polska, też z Krakowa i jestem zadowolona (jeżeli można być w ogóle zadowolonym spłacając raty w 6 bankach
|
|
oskar25
Początkujący Dołączył(a): 2010-01-18, 21:05 Posty: 3 Pomógł: 0 razy |
korzystałem z usług centrum ochrony dłużnika - jestem zadowolony. To jedyna firma obsługująca sprawy prawnikami. Tak się składa że pracowałem dla pewnej firmy udzielającej pożyczek - teraz pracuje dla centrum ochrony dłużnika i jestem zadowolony z ich usług jeśli chodzi o moje oddłużanie i pracę. serdecznie polecam
|
|
renatka5515
Początkujący Dołączył(a): 2010-01-11, 19:23 Posty: 13 Pomógł: 1 razy |
Witam.Czy cos sie tam placi? Czy takie centrum jest w kazdym miescie?
pozdrawiam |
|
oskar25
Początkujący Dołączył(a): 2010-01-18, 21:05 Posty: 3 Pomógł: 0 razy |
tak płaci się. Przecież nikt nie pracuje charytatywnie i nie jest świętym mikołajem
|
|
Doradca_Kredytowy
Starszy Doradca - min. 1000 postów na forum Dołączył(a): 2009-05-29, 16:52 Posty: 1075 Lokalizacja: lubuskie/dolnośląskie Pomógł: 73 razy |
My mamy swoje placówki w Zielonej Górze, Lubinie i Legnicy, jednakże obsługujemy całą Polskę.
Jeśli jest ktoś zainteresowany, służymy pomocą. Tak jak wskazano we wcześniejszych postach, zajmujemy się restrukturyzacją długów. Pozdrawiam tel. 68 452 22 16 tel. 662 888 889 |
|
camelgogus
Doradca - min. 500 postów na forum ![]() Dołączył(a): 2009-03-05, 16:45 Posty: 623 Lokalizacja: wawa Pomógł: 46 razy |
a dlaczego by nie zarabiac na zadlużonych
mam jedno wazne pytanie czy jesli skorzystam z waszych uslug to jestescie w stanie zagwarantowac mi ze na 100 % bank zmniejszy mi rate w moim kredycie ??? co w sytuacji gdy wam bank odmowi ??? ponosze wówczas koszta waszych starań ??? |
|
pomoc zadluzonym
Stały Bywalec Dołączył(a): 2010-01-06, 00:44 Posty: 64 Pomógł: 5 razy |
Dlaczego ktoś za sprzedanie swojej wiedzy, umiejętności i zdobytego doświadczenia ma nie otrzymać wynagrodzenia?
Czy Ty zrzekniesz się swojego wynagrodzenia jeśli przyjdę do Ciebie i za Twoim pośrednictwem wezmę kredyt ? Czy w momencie składania wniosku dasz mi 100% gwarancji, że otrzymam kredyt ? Czy w sytuacji gdy mam umowę przedwstępną i wpłaconą zaliczkę, a Bank odmówi udzielenia mi kredytu oddasz mi zaliczkę, którą wpłaciłem np. na mieszkanie ? Wydaje mi się, że odpowiedz brzmi NIE ponieważ nie wszystko zależy od Ciebie. Ty zrobisz natomiast wszystko (mylę się??), żeby Bank udzielił mi kredytu bo wówczas otrzymasz zapłatę (prowizję) + moje zadowolenie (moje zadowolenie=następny klient??). Wydaje mi się, że większość z nas za sprzedanie swojej wiedzy i umiejętności oczekuje wynagrodzenia. Większość prawników będzie oczekiwało wynagrodzenia za prowadzenie sprawy, ksiądz oczekuje zapłaty za pochówek , lekarz za pomoc choremu człowiekowi, doradca kredytowy będzie się domagał prowizji za wypłacony kredyt, firma która zajmuje się przeprowadzaniem restrukturyzacji oczekuje zapłaty za przeprowadzenie restrukturyzacji. Różnica jest tylko to czy klient płaci za usługę bezpośrednio czy pośrednio ale i tak płaci. Inną sprawą jest to czy klient, który płaci za nasze usługi został profesjonalnie a co najważniejsze skutecznie obsłużony. Wypowiadam się tutaj w imieniu firmy gdzie pracuję - W zależności od sytuacji klienta stosujemy różne metody rozliczeń, jedną z nich jest możliwość zapłaty po skutecznym wykonaniu usługi. Ponadto dbając o rozwój firmy oraz bazując na naszym doświadczeniu nie podejmujemy się prowadzenia spraw gdzie już po wstępnej analizie (bezpłatnej) wiemy, że w tej sytuacji nie jesteśmy w stanie pomóc klientowi. Pozdrawiam kontakt@pomoczadluzonym.pl |
|
aliczek
Początkujący Dołączył(a): 2010-02-12, 16:52 Posty: 1 Pomógł: 0 razy |
witam, ja korzystałam z pomocy centrum ochrony dluznika COD i musze przyznac ze Panowie odwalili dobra robote. mialam dosc duze zadluzenie noz na karku ale jednak zdecydowalam sie zaplacic za ich usluge. udalo im sie obnizyc raty w kilku bankach a w 2ch pozostalych wydluzyc czas splaty. życze Wam zebysie tak jak ja cieszyli sie spokojem, pozdrawiam
|
|
dar
Początkujący Dołączył(a): 2009-09-21, 17:52 Posty: 23 Pomógł: 0 razy |
gdzie korzystałaś z COD.
jestem mocno zadłużony potrzebuje pilnej pomocy. |
|
Strona 1 z 3 |
[ Posty: 26 ] | Przejdź na stronę 1, 2, 3 Następna strona | |