|
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 |
|
Strona 5 z 5 |
[ Posty: 46 ] | Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2, 3, 4, 5 |
|
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
|
Piotrek
Administrator Dołączył(a): 2005-12-08, 20:33 Posty: 92 Pomógł: 9 razy |
PYTANIA i OPINIE: Kredyt hipoteczny - Getin Bank.
![]() Waluta: PLN, EURO (kredyt indeksowany). Okres kredytowania: do 50 lat. Max. wysokość: PLN: 100 %; EURO: do 80%. Honorowanie wszystkich regularnie uzyskiwanych dochodów, także z działalności gospodarczej, umów zlecenia i o dzieło, kontraktów menadżerskich, uzyskiwanych za granicą i innych. Szansa na kredyt dla tych, którzy mają złą historię kredytową np. przez opóźnienia w BIK. Możliwość zabezpieczenia kredytu nawet na kilku nieruchomościach, także należących do osób trzecich, oraz na lokalach użytkowych w budynkach mieszkalno-użytkowych. Wypełnij formularz kontaktowy z doradcą kredytowym Getin Banku. Doradca oddzwoni do Ciebie i odpowie na wszystkie Twoje pytania, sprawdzi Twoją zdolność kredytową i obliczy Ci raty kredytu: Czy warto wziąć kredyt mieszkaniowy w Getin Banku? Opisz swoje doświadczenia kredytowe i wyraź swoją opinie o Getin Banku. Zadaj pytanie odnośnie oferty banku. |
|
lukaszb
Młodszy Doradca - min. 150 postów na forum Dołączył(a): 2008-08-23, 16:24 Posty: 276 Pomógł: 18 razy |
Weź tę umowę i idź z nią do prawnika. Koszt porady to ok. 100 zł. On powinien rozwiać twoje wątpliwości.
Pozdrawiam. |
|
kawucha
Początkujący Dołączył(a): 2010-07-29, 15:55 Posty: 5 Pomógł: 0 razy |
2 tyg. temu złożyliśmy z mężem wnioski do GETIN banku i PKO SA, parę dni temu dostaliśmy info od naszego doradcy, że analityk Getin Banku wyliczył nam opóźnienia w spłatach na 170dni (!!!) co od razu nas skreśla. Wcześniej mieliśmy parę kart kredytowych, kredyty gotówkowe, które były spłacane co do dnia, z kartami mogły być parodniowe opóźnienia. Ale co najważniejsze, zadłużenia przed złożeniem wniosków kredyt. zostały spłacone i pozamykane. Więc skąd te 170dni?????
Dziś otrzymaliśmy wiadomość z PKO SA że jesteśmy czyści w BIKU i nasza zdolność wynosi 260 tyś, a staraliśmy się o 280 tyś (ale to już nie chodzi o to że nam zdolności brakuje, bo to inna sprawa). Więc jak to jest?? Że jednen bank nam wyliczył 170 dni opóźnień, a drugi nic takie nie wykazał, błagam wyjaśnijcie mi o co chodzi? Bo mam taki mętlik w głowie... |
|
kawucha
help help
|
|
finansowo
Młodszy Doradca - min. 150 postów na forum Dołączył(a): 2009-10-30, 16:56 Posty: 279 Lokalizacja: Warszawa/mazowieckie Pomógł: 10 razy |
kawucha napisał(a): 2 tyg. temu złożyliśmy z mężem wnioski do GETIN banku i PKO SA, parę dni temu dostaliśmy info od naszego doradcy, że analityk Getin Banku wyliczył nam opóźnienia w spłatach na 170dni (!!!) co od razu nas skreśla. Wcześniej mieliśmy parę kart kredytowych, kredyty gotówkowe, które były spłacane co do dnia, z kartami mogły być parodniowe opóźnienia. Ale co najważniejsze, zadłużenia przed złożeniem wniosków kredyt. zostały spłacone i pozamykane. Więc skąd te 170dni????? Dziś otrzymaliśmy wiadomość z PKO SA że jesteśmy czyści w BIKU i nasza zdolność wynosi 260 tyś, a staraliśmy się o 280 tyś (ale to już nie chodzi o to że nam zdolności brakuje, bo to inna sprawa). Więc jak to jest?? Że jednen bank nam wyliczył 170 dni opóźnień, a drugi nic takie nie wykazał, błagam wyjaśnijcie mi o co chodzi? Bo mam taki mętlik w głowie... Witam, Getin sięga do starej bazy jeszcze przed BIK-iem.Może tam Państwo coś mieliście? |
|
kawucha
zadłużenia mieliśmy od ok 3 lat do teraz, naprawdę nie mam pojęcia o co może chodzić..
|
|
dzidek
Początkujący Dołączył(a): 2010-08-25, 11:06 Posty: 10 Pomógł: 0 razy |
Poszukuje kredytu na zakup i dokończenie budowy.
Potrzebuję 350tys. Propozycja jaką otrzymałem z Getin: Suma zabezpieczenia: ~750tys Kwota kredytu: 350tys, Marża PLN: 1,55% Wcześniejsza spłata bez względu na okres: 0% Ubezpieczenie od wody, ognia itp: 11000 Rata na 40lat: ~1820zł Co o tym myślicie? Straaasznie duża kwota za to ubezpieczenie Jak Wasze doświadczenia z dotyczycą negocjacji wysokości prowizji/"ubezpieczenia" ??? |
|
Strona 5 z 5 |
[ Posty: 46 ] | Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2, 3, 4, 5 | |