Ostatnia wizyta: Teraz jest 2010-09-08, 12:03

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

[ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
Administrator

Administrator

Getin Bank - Kredyt Hipoteczny - Opinie 2008-09-21, 16:45

PYTANIA i OPINIE: Kredyt hipoteczny - Getin Bank.

Obrazek

Waluta: PLN, EURO (kredyt indeksowany).
Okres kredytowania: do 50 lat.
Max. wysokość: PLN: 100 %; EURO: do 80%.
Honorowanie wszystkich regularnie uzyskiwanych dochodów, także z działalności gospodarczej, umów zlecenia i o dzieło, kontraktów menadżerskich, uzyskiwanych za granicą i innych. Szansa na kredyt dla tych, którzy mają złą historię kredytową np. przez opóźnienia w BIK. Możliwość zabezpieczenia kredytu nawet na kilku nieruchomościach, także należących do osób trzecich, oraz na lokalach użytkowych w budynkach mieszkalno-użytkowych.

Wypełnij formularz kontaktowy z doradcą kredytowym Getin Banku. Doradca oddzwoni do Ciebie i odpowie na wszystkie Twoje pytania, sprawdzi Twoją zdolność kredytową i obliczy Ci raty kredytu:

Czy warto wziąć kredyt mieszkaniowy w Getin Banku? Opisz swoje doświadczenia kredytowe i wyraź swoją opinie o Getin Banku. Zadaj pytanie odnośnie oferty banku.

Jak długo jeszce 2008-11-27, 15:56

Witam! Ktoś mi może powiedzieć ileż można czekać na kredyt w DOM BANK. Czekam
ponad miesiąc wszystkie dokumenty poskładane pod koniec września. Sprzedający
mi się niecierpliwi, a mnie coś strzela. Mój doraca mówi mi że do 6 grudnia
się nic nie zmieni.

dombank 2008-12-04, 11:43

Witaj, w dombanku nie rozpatrują już żadnych wniosków kredytowych, radzę jak najszybciej złożyć wniosek do innego banku

kredyty w dom bank 2009-01-15, 18:39

kredyt można sprawnie otrzymać jednak na kiepskich warunkach, duże oprocentowanie i jeśli ktoś bierze kredyt w obcych walutach to proszę zwrócić uwagę na kursy walut w dom banku, są najwyższe i horendalne, co oznacza źle dla kredytobiorcy. kontakt z bankiem i doradcami ok, ale to nie jest najważniejsze. rozważyłbym oferty innych banków, jestem kredytobiorcą dom banku i nie jestem zadowolony z tego jak rosną w tempie zastraszającym z miesiąca na miesiąca moje raty.

2009-01-21, 10:28

Uwaga na ten bank. Nie chcę niczego sugerować i mówić jaka jest polityka tego banku, jednak w chwili niezapłacenia jednaj raty oraz razu podnoszą oprocentowanie, a odsetki karne wynoszą.. UWAGA! 31,36% w skali roku na tę chwilę, a było już nawet 39%.

Jak to się może skończyć wiadomo, a i z moich obserwacji wynika, że celowo podnoszone jest oprpocentowanie, by wydoić kredytobiorcę do końca.. i przejść na odsetki karne o czym otwarcie mówi się w oddziałach tegoż banku między obsługą.

UWAGA!

Weryfikacja zatrudnienia 2009-02-03, 09:31

Czy ww. weryfikacja to zwykle tylko tel. do pracodawcy/osoby wymienionej na zaświadczeniu, czy zdarzają się też odwiedziny w miejscu pracy? A jeśli tak, to czy z zaskoczenia czy wcześniej pracownik umawia się telefonicznie? Z góry dziękuję za bardzo ważną dla mnie odp.:)

2009-02-14, 06:54

O sposobie działania banku świadczy list który dostałem: monit o spłatę zadłużenia. Zadłużenie powstało wskutek szybkiego wzrostu kursu walut i nie przekroczyło 20 zł . Opłata za monit 50 zł !
I teraz najlepsze - został wysłany już 5 dni po terminie spłaty (przy okazji w dniu w którym zaległości uregulowałem)

życzę powodzenia wszystkim obecnym i przyszłym klientom :(

2009-02-23, 13:47

Witam, zgadzam się z opinią moich poprzedników Dom Bank to faktycznie niewypał kredytowy. Bardzo duże opłaty okołokredytowe i długie terminy wypłat.

2009-03-04, 11:33

Witam,szczerze odradzam zresztą jak widzę nie inaczej niz poprzednicy,mam zamiar przeanalizowac swojąsytuację kredytowa i jesli będzie to możliwe przeniesc sie do jakiegos normalnego banku ,pozdrawiam serdecznie

Początkujący

Początkujący

Getin Bank kredyt hipoteczny - porada 2009-06-15, 21:39

Witam serdecznie,

Staram sie o kredyt na zakup dzialki z mozliwoscia zmiany w niedalekiej przyszlosci na kredyt na budowe domu jednorodzinnego.

Przegladam oferty wszystkich bankow i chcialbym sie poradzic na temat Getin Banku..... myslalem rowniez o pocztowym ale nie wiem jak to wszystko by wygladalo gdyz czytajac forum widze ze czeka sie bardzo dlugo na rozpatrzenie wniosku a przyznam ze potrzebujemy kredyt w miare na teraz!

Dziekuje z gory za pomoc

Kredyt w wysokosci 155 tys pln (waluta rowniez wchodzi w gre).

[ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona      wykop Lista kanałów RSS na Kredyty hipoteczne - Opinie Kanał RSS forum