|
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 |
|
Strona 3 z 4 |
[ Posty: 35 ] | Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2, 3, 4 Następna strona |
|
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
|
camelgogus
Doradca - min. 500 postów na forum ![]() Dołączył(a): 2009-03-05, 16:45 Posty: 623 Lokalizacja: wawa Pomógł: 46 razy |
takie ,,zaglądanie '' jest normalne , w żaden sposób nie obniża
ps. to konkretne zapytanie widzisz tylko Ty w swoim raporcie inny bank tego nie widzi uffffff chyba koniec ??? |
|
Alicja.P
Początkujący Dołączył(a): 2009-10-02, 11:13 Posty: 26 Pomógł: 0 razy |
nie, nie koniec
mam problem bo odkryłam ZONK w raporcie. W marcu zamknęłam konto w WBK, jednak jak się okazuje w banku to konto jest nadal otwarte w dodatku zrobił się debet na 23 zł. o czym nie miałam pojęcia, ponieważ zamknęłam konto z saldem 0,00. i teraz widnieje w raporcie jako zaległość z opóźnieniem 49 dni!! złożyłam reklamacje, jednak nie jestem przekonana czy do końca będzie wszystko OK zrobili jakiś misz masz i wręczyli mi kwitek z dzisiejszą datą zamknięcia konta. Zaległość została ponoć umorzona, ale widziałam jak pani wydrukowała sobie kwitek z dowodem spłaty gotówką przeze mnie!! Zapewniając mnie że bedzie korekta w BIKU ale teraz nie wiem czy bedzie to widniało jako zaległość spłacona z 49 opóźniemniem. czy kompletnie wyczyszczą informację o jakiejkolwiek zaległości Co powinnam jeszcze zrobić w tym przypadku, żeby zakończyć to pozytywnie? |
|
mucha1404
Początkujący Dołączył(a): 2010-05-22, 16:01 Posty: 21 Pomógł: 0 razy |
Alicja.P napisał(a): nie, nie koniec W marcu zamknęłam konto w WBK, jednak jak się okazuje w banku to konto jest nadal otwarte w dodatku zrobił się debet na 23 zł. o czym nie miałam pojęcia, ponieważ zamknęłam konto z saldem 0,00. i teraz widnieje w raporcie jako zaległość z opóźnieniem 49 dni!! BZ WBK to "miszczu" w zgłaszaniu do BIKu. Miałem taką sytuację że na koncie było 1zł i bank pobrał opłatę za kartę 25zł. Zauważyłem to po 3 dniach i natychmiast spłaciłem 24zł. Po jakimś czasie zamawiam sobie raporcik z BIKu a tam "niedozwolony debet w rachunku" i zaległość trzydniowa. Mam tylko nadzieję że inne banki widząc taki wpis na tak małą kwotę i spłaconą po 3 dniach nie będą robić problemów przy udzielaniu kredytu. |
|
elka2401
Początkujący Dołączył(a): 2010-03-17, 08:20 Posty: 38 Pomógł: 0 razy |
Jak długo utrzymuje się zapytanie? Bank którego nie jestem klientem sprawdza mnie jako zarządzający klientem dlaczego?
Też mam błąd w raporcie złożyłam już podanie o poprawienie no i teraz nie wiem ile czasu na to będę czekać? To błąd banku a ja teraz jeszcze raz będę musiała zamówić raport i za nie go zapłacić-Żeby wiedzieć jaką mam sytuację. To kretyński pomysł z tym BIKiem! |
|
camelgogus
Doradca - min. 500 postów na forum ![]() Dołączył(a): 2009-03-05, 16:45 Posty: 623 Lokalizacja: wawa Pomógł: 46 razy |
napisałem wyżej
|
|
elka2401
Początkujący Dołączył(a): 2010-03-17, 08:20 Posty: 38 Pomógł: 0 razy |
No chyba jestem ślepa bo nie widzę gdzie wyżej jest odpowiedz.
|
|
camelgogus
pierwszy post , takie sprawdzanie przez bank ,,zarządzanie klientem'' jest widoczne tylko w Twoim raporcie banki tego nie widzą ale dzieje się tak gdy ktoś w jakiś sposób jest powiązany z bankiem , konto,lokata,itp itd
|
|
Alicja.P
Początkujący Dołączył(a): 2009-10-02, 11:13 Posty: 26 Pomógł: 0 razy |
Alicja.P napisał(a): mam problem bo odkryłam ZONK w raporcie. W marcu zamknęłam konto w WBK, jednak jak się okazuje w banku to konto jest nadal otwarte w dodatku zrobił się debet na 23 zł. o czym nie miałam pojęcia, ponieważ zamknęłam konto z saldem 0,00. i teraz widnieje w raporcie jako zaległość z opóźnieniem 49 dni!! złożyłam reklamacje, jednak nie jestem przekonana czy do końca będzie wszystko OK zrobili jakiś misz masz i wręczyli mi kwitek z dzisiejszą datą zamknięcia konta. Zaległość została ponoć umorzona, ale widziałam jak pani wydrukowała sobie kwitek z dowodem spłaty gotówką przeze mnie!! Zapewniając mnie że bedzie korekta w BIKU ale teraz nie wiem czy bedzie to widniało jako zaległość spłacona z 49 opóźniemniem. czy kompletnie wyczyszczą informację o jakiejkolwiek zaległości Co powinnam jeszcze zrobić w tym przypadku, żeby zakończyć to pozytywnie? ktoś ma jakiś pomysł? |
|
camelgogus
przecież byłas w banku wyjaśniłaś i powiedzieli że zaktualizują bik
|
|
header1
Początkujący Dołączył(a): 2009-11-23, 14:49 Posty: 18 Pomógł: 0 razy |
witam dostalem wlasnie raport plus z biku. Ocena punktowa: 402. Interpretacja oceny punktowej: 3/5 gwiazdek.
Czy z czyms takim jest szansa na kredyt hipoteczny? |
|
Strona 3 z 4 |
[ Posty: 35 ] | Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2, 3, 4 Następna strona | |