|
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 |
|
Strona 1 z 1 |
[ Posty: 3 ] |
|
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
|
bozena123
Początkujący Dołączył(a): 2010-06-09, 19:26 Posty: 13 Pomógł: 0 razy |
Witam!
Chciałabym zaciągnąć kredyt na 150tys. przy wartości nieruchomości 180tys.,hipoteka jest czysta ale mam duzo kredytow (chcialabym je splacic po przez ta pozyczke) oraz komornika i windykacje i nie moge uzystac zadnej pozyczki. W raz z mezem po odliczeniu komornika mam 3000 tys. miesiecznie. Czy jest ktos kto mi pomoze? bardzo prosze o pomoc !!! |
|
BartoszMajewski
Młodszy Doradca - min. 150 postów na forum Dołączył(a): 2010-06-23, 11:34 Posty: 224 Pomógł: 20 razy |
W bankach nie ma szansy na kredyt więc nie warto na nie tracić czasu. Szukajcie poza bankami.
Pozdrawiam Serdecznie. Bartosz Majewski |
|
finansowo
Młodszy Doradca - min. 150 postów na forum Dołączył(a): 2009-10-30, 16:56 Posty: 279 Lokalizacja: Warszawa/mazowieckie Pomógł: 10 razy |
bozena123 napisał(a): Witam! Chciałabym zaciągnąć kredyt na 150tys. przy wartości nieruchomości 180tys.,hipoteka jest czysta ale mam duzo kredytow (chcialabym je splacic po przez ta pozyczke) oraz komornika i windykacje i nie moge uzystac zadnej pozyczki. W raz z mezem po odliczeniu komornika mam 3000 tys. miesiecznie. Czy jest ktos kto mi pomoze? bardzo prosze o pomoc !!! Witam, Oboje z mężem macie Panstwo komornika? Może zrobić rodzielność i wziać kredyt na jedno z Państwa? |
|
Strona 1 z 1 |
[ Posty: 3 ] | |