|
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 |
|
Strona 1 z 44 |
[ Posty: 431 ] | Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 44 Następna strona |
|
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
|
sabciaa
Początkujący Dołączył(a): 2009-05-15, 13:17 Posty: 1 Pomógł: 0 razy |
Błagam kogoś, kto może mi pomóc w wyjściu z kryzysowej sytuacji, gdyż jestem u kresu załamania, nie mogę sobie poradzić z opłatami i długami, boję się, że wywalą nas z mieszkania (własnościowe) i boję się,że stracę męża i dzieci. Pod zastaw pożyczki postawimy z mężem własne mieszkanie!
BŁAGAM O POMOC!!! |
|
Tymoteusz
Stały Bywalec Dołączył(a): 2009-04-11, 10:49 Posty: 121 Lokalizacja: Hel Pomógł: 0 razy |
Kredyt pod hipoteke trzeba wziac .Jesli masz juz kredyty to skonsolidowac je wczesniej .Jesli te mozliwosci sa nie mozliwe ,to niestety przykro mi to mowic ale na tego typu forach nie znajdziesz prywatnej osoby ktora by pomogla .Ze swoje strony moge doradzic upadlosc konsumenta ale nie wiem na jakiej zasadzie to w Polsce dziala.Warto tez poszukac rozwiazania problemu na zachodnich forach internetowych ,w koncu jestesmy w wspolnej uni i byc moze sa jakies mozliwosci wyjscia z sytuacji ktorych nijak sie nie da rozwiazac w Polsce.Tak samo jest dotacjami w polsce czersto biora je osoby nie jmajace do nich prawa ale znajace prawo ,a mnostwo osob ktore moglo by z nich skorzystac nei wie o tym jak to zalatwic gdzi ei co trzeba miec ,to samo dotyczy praw czlowieka .Wyrzucenie z domu z dziecmi bez zastepczego lokalu to chyba juz w Polsce juz nie ma takich rzeczy .Jesli grozi komornik ,musicie jak najszybciej zbunkrowac wszelkie dobra ktore maja jakas wartosc .
|
|
agula
Początkujący Dołączył(a): 2009-05-04, 18:18 Posty: 21 Pomógł: 0 razy |
mam ten sam problem mi nawet zastawienie domu niepomoze bo mam zaległosci trza najpierw nadpłacic zaległosci a z kąd na to wziąsć
|
|
lucyfer666
Początkujący Dołączył(a): 2009-03-29, 12:19 Posty: 32 Lokalizacja: Witkowo Pomógł: 0 razy |
Ja jestem kawalerem mieszkam u rodziców zarabiam grosze(kryzys po 6h dziennie)i nie mam nic tylko 20000 tys zadłuzenia.Co mi moga zabrac??
|
|
camelgogus
Doradca - min. 500 postów na forum ![]() Dołączył(a): 2009-03-05, 16:45 Posty: 636 Lokalizacja: wawa Pomógł: 46 razy |
Lucyfer a nie lepiej sie dogadac z bankiem tylko czekac na komornika???? naprawde dla banku bardziej na ręke jest dogadac sie z Tobą niz zeby komornik pobierał jeszcze kase dla siebie:))) a bank i tak nie ma pewnosci czy cos wogole uda sie komornikowi od Ciebie wyrwac:)))
|
|
lucyfer666
Początkujący Dołączył(a): 2009-03-29, 12:19 Posty: 32 Lokalizacja: Witkowo Pomógł: 0 razy |
Cytuj: Lucyfer a nie lepiej sie dogadac z bankiem Tylko jak to zrobic?Isc do oddzialu i plakac panience przy okienku?Czy napisac pisemko blagalne? |
|
camelgogus
Doradca - min. 500 postów na forum ![]() Dołączył(a): 2009-03-05, 16:45 Posty: 636 Lokalizacja: wawa Pomógł: 46 razy |
oczywiscie ze nikomu nie płakać
|
|
lucyfer666
Wczoraj mialem telefon z jednego z bankow dlaczego zalegam.Zaczalem sie metnie tlumaczyc ze kryzys i bida a gosciu z drugiej strony stwierdzil ze jak ureguluje to bedziemy rozmawiac.....Tylko skad kasa???
|
|
camelgogus
witam:))) wątpie zeby tak powiedzial ze dopiero jak zaplacisz bedziecie rozmawiac
|
|
lucyfer666
Moja historia-pozyczki w Pko(jeszcze dwie niskie raty),Lukas,eurobank,Aig,Dominet,GetinBank,razem ok.18000.Mam juz zaleglosi w euro i dominecie,pracuje teraz po 6h wiec wyplata mniejsza,dzis mialem pieklo w domu i mysle o samobojstwie.....Rodzina poratowala paroma groszami ale starczylo na kilka rat i koniec..Srawa sie rozniosla i teraz maja mnie za debila a ja sie czuje jakbym kogos zamordowal...Mlody juz nie jestem (38lat!?),mieszkam z rodzicami+siostra z malym dzieckiem(bez dochodow).Czyli jestem typowym przykladem zyciowego nieudacznictwa...
|
|
Strona 1 z 44 |
[ Posty: 431 ] | Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 44 Następna strona | |