Ostatnia wizyta: Teraz jest 2010-09-10, 03:31

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

[ Posty: 431 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 44  Następna strona
Autor Wiadomość
Początkujący

Początkujący

Nie mogę sobie poradzić z długami 2009-05-15, 13:19

Błagam kogoś, kto może mi pomóc w wyjściu z kryzysowej sytuacji, gdyż jestem u kresu załamania, nie mogę sobie poradzić z opłatami i długami, boję się, że wywalą nas z mieszkania (własnościowe) i boję się,że stracę męża i dzieci. Pod zastaw pożyczki postawimy z mężem własne mieszkanie!
BŁAGAM O POMOC!!!

Stały Bywalec

Stały Bywalec

... 2009-05-15, 17:03

Kredyt pod hipoteke trzeba wziac .Jesli masz juz kredyty to skonsolidowac je wczesniej .Jesli te mozliwosci sa nie mozliwe ,to niestety przykro mi to mowic ale na tego typu forach nie znajdziesz prywatnej osoby ktora by pomogla .Ze swoje strony moge doradzic upadlosc konsumenta ale nie wiem na jakiej zasadzie to w Polsce dziala.Warto tez poszukac rozwiazania problemu na zachodnich forach internetowych ,w koncu jestesmy w wspolnej uni i byc moze sa jakies mozliwosci wyjscia z sytuacji ktorych nijak sie nie da rozwiazac w Polsce.Tak samo jest dotacjami w polsce czersto biora je osoby nie jmajace do nich prawa ale znajace prawo ,a mnostwo osob ktore moglo by z nich skorzystac nei wie o tym jak to zalatwic gdzi ei co trzeba miec ,to samo dotyczy praw czlowieka .Wyrzucenie z domu z dziecmi bez zastepczego lokalu to chyba juz w Polsce juz nie ma takich rzeczy .Jesli grozi komornik ,musicie jak najszybciej zbunkrowac wszelkie dobra ktore maja jakas wartosc .

Początkujący

Początkujący

2009-05-16, 13:45

mam ten sam problem mi nawet zastawienie domu niepomoze bo mam zaległosci trza najpierw nadpłacic zaległosci a z kąd na to wziąsć

Początkujący

Początkujący

2009-05-19, 07:49

Ja jestem kawalerem mieszkam u rodziców zarabiam grosze(kryzys po 6h dziennie)i nie mam nic tylko 20000 tys zadłuzenia.Co mi moga zabrac?? :?: :?:

Doradca - min. 500 postów na forum

2009-05-19, 12:09

Lucyfer a nie lepiej sie dogadac z bankiem tylko czekac na komornika???? naprawde dla banku bardziej na ręke jest dogadac sie z Tobą niz zeby komornik pobierał jeszcze kase dla siebie:))) a bank i tak nie ma pewnosci czy cos wogole uda sie komornikowi od Ciebie wyrwac:)))

Początkujący

Początkujący

2009-05-20, 07:12

Cytuj:
Lucyfer a nie lepiej sie dogadac z bankiem
Tylko jak to zrobic?Isc do oddzialu i plakac panience przy okienku?Czy napisac pisemko blagalne? :?: Nawiasem mowiac w domu mam teraz piekło,czuje sie jak najgorszy s.. :oops:

2009-05-21, 17:09

oczywiscie ze nikomu nie płakać :)))) takie sprawy mozna załatwic telefonicznie ale tez mozna isc do oddzialu porozmawiac:)))wysylanie pism bedzie trwalo dlugo :((( UWIERZ mi ze bank jesli zobaczy cheć z Twojej strony ze chcesz dalej splacac powinien pojsc Ci na ręke bo tak bedzie dla nich lepiej :)))) NIE ŁAM sie i pamietaj ZE wszystko jest do PRZESKOCZENIA :))) gdybym Ci napisal jak ja walczylem z bankami napewno by Ci sie poprawil humor :)))) wszystko da sie ogarnąc trzeba troszke pomyslec, gdybym ja mial tyle dlugow tzn 20 000 to bylbym bardzo szczesliwy a tak jestem tylko szczesliwy :))))) glowa do gory :)))

Początkujący

Początkujący

2009-05-22, 06:18

Wczoraj mialem telefon z jednego z bankow dlaczego zalegam.Zaczalem sie metnie tlumaczyc ze kryzys i bida a gosciu z drugiej strony stwierdzil ze jak ureguluje to bedziemy rozmawiac.....Tylko skad kasa???

2009-05-22, 07:19

witam:))) wątpie zeby tak powiedzial ze dopiero jak zaplacisz bedziecie rozmawiac :))) mozesz napisac cos wiecej, jakie jest zadluzenie, jak dlugo :))))

Początkujący

Początkujący

2009-05-28, 21:57

Moja historia-pozyczki w Pko(jeszcze dwie niskie raty),Lukas,eurobank,Aig,Dominet,GetinBank,razem ok.18000.Mam juz zaleglosi w euro i dominecie,pracuje teraz po 6h wiec wyplata mniejsza,dzis mialem pieklo w domu i mysle o samobojstwie.....Rodzina poratowala paroma groszami ale starczylo na kilka rat i koniec..Srawa sie rozniosla i teraz maja mnie za debila a ja sie czuje jakbym kogos zamordowal...Mlody juz nie jestem (38lat!?),mieszkam z rodzicami+siostra z malym dzieckiem(bez dochodow).Czyli jestem typowym przykladem zyciowego nieudacznictwa... :oops:

[ Posty: 431 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 44  Następna strona      wykop Lista kanałów RSS na Kredyty dla zadłużonych Kanał RSS forum