|
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 |
|
Strona 1 z 1 |
[ Posty: 10 ] |
|
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
|
magdal
Stały Bywalec Dołączył(a): 2009-07-23, 11:28 Posty: 74 Pomógł: 1 razy |
PYTANIA i OPINIE: Kredyt konsolidacyjny – Getin Bank
![]() Waluty: PLN, EURO. Wysokość: do 60% wartości nieruchomości. Maks. okres kredytowania: do 20 lat. Atuty oferty: Honorowanie wszystkich regularnie uzyskiwanych dochodów, także z działalności gospodarczej, umów zlecenia i o dzieło, kontraktów menadżerskich, uzyskiwanych za granicą i innych. Szansa na kredyt dla tych, którzy mają złą historię kredytową np. przez opóźnienia w BIK. Możliwość zabezpieczenia kredytu nawet na kilku nieruchomościach, także należacych do osób trzecich, oraz na lokalach użytkowych w budynkach mieszkalno-użytkowych. Bank również zabezpiecza się jako drugi na tej samej hipotece. Zobacz szczegóły oferty: Sprawdź swoją zdolność kredytową, czy otrzymasz kredyt konsolidacyjny: Czy warto skonsolidować swoje kredyty w Getin Banku? Opisz swoje doświadczenia kredytowe z tym bankiem i wyraź swoją opinie. Zadaj pytanie odnośnie oferty kredytu konsolidacyjnego w Getin Banku. |
|
Agnes27
Początkujący Dołączył(a): 2009-11-09, 20:06 Posty: 37 Pomógł: 0 razy |
a do jakiej krotności dochodu i jak dokumentuje sie aktualne zadluznie?
|
|
finansowo
Młodszy Doradca - min. 150 postów na forum Dołączył(a): 2009-10-30, 16:56 Posty: 279 Lokalizacja: Warszawa/mazowieckie Pomógł: 10 razy |
Agnes27 napisał(a): a do jakiej krotności dochodu i jak dokumentuje sie aktualne zadluznie? Zadluzenie mozna dokumentowac na kilka sposobów: -zaswiadczenie z zbanku o wysokosci zadluzenia -harmonogram. ktory jest czescia umowy kredytowej -oswiadczenie klienta -wyciag z konta osobistego (co do debetu w koncie) -ostatni wyciag (kredyt odnawialny, karta kredytowa. Odnosnie krotnosci-nie ma czegos takiego.Zdolnosc klienta zalezy od: -wartosci nieruchomosci -wysokosci kredytu -rodzaju nieruchomosci -liczby osob w rodzinie -rodzaju kredytu -opcji ubezpieczenia -tego czy ubezpieczenie nieruchomosci klient zalatwia we wlasnym zakresie, czy zajmuje sie tym bank -szybkosci z jaka jest wpisana hipoteka -okresu kredytowania -kategorii-Polac czy cudzoziemiec |
|
semen106
Początkujący Dołączył(a): 2010-02-12, 21:22 Posty: 17 Pomógł: 0 razy |
Bardzo szybko i sprawnie. Dostałem odomowe w ING z powodu zbyt dużej skłonnośći do zadłużania się, jak mi powiedziano. W BGŻ bo 150 zł w BIK wisiało dwa miesiące ponieważ LUKAS nie raczył zaktualizować wcześniejszej spłaty całości kredytu. A w GETIN BANKU, w trzy dni decyzja. I przestrzegam wszystkich, jeżeli szukacie konsolidacji tak jak ja na 150 000, a nie macie nieruchomości na 400 000 to paździerzowe banki jak PEKAO< BGŻ<ING z powodu-bo zupa była za słona........ nie dadzą wam kredytu. Pozdrawiam i powodzenia.
|
|
ryszardtuning
|
Witam! Ile wyniosłaby rata na kredyt 35.000 zł na 60 miesięcy? Konsolidacja dotyczy 2 kredytów na kw. 25 tys.Pozdrawiam ,Ryszard
|
|
romek
Początkujący Dołączył(a): 2010-05-19, 20:16 Posty: 4 Pomógł: 0 razy |
A czy przypadkiem nie ma on max kwoty tylko 50 tys.
|
|
Marian80
Początkujący Dołączył(a): 2010-05-18, 16:41 Posty: 6 Pomógł: 0 razy |
Minimalna kwota pod hipotekę to 50000 tys zł.
|
|
megi2124
Początkujący Dołączył(a): 2010-07-15, 06:42 Posty: 3 Pomógł: 0 razy |
Witam!
Złożyłam wniosek w getinbanku o kredyt konsolidacyjny pod hipotekę. Najpierw zgubili dokumenty,potem jak już znaleźli dwie pierwsze decyzje kontrolne przeszły w ciągu tygodnia a w końcu odmówili za uzasadnienie podając zbyt dużą ilość zapytań do BIK i zbyt dużą ilość kredytów.Cała procedura trwała o zgrozo ponad 3 m-ce. Pytam - to po co ja chciałam taki kredyt? Po to żeby nie mieć ich kilku,tylko jeden!!! |
|
bosiaty11
Początkujący Dołączył(a): 2010-07-18, 16:20 Posty: 2 Pomógł: 0 razy |
Nie wiem czy to taki lux bank . Ja mam u nich dwie pożyczki, a ponieważ trochę dopadł mnie rak kieszeni , więc zwróciłam się do nich z prośbą o połączenie tych dwóch pożyczek w jedną i wydłużenie okresu spłaty. Zwracałam się 4 razy i niestety do dzisiaj mam odpowiedź na NIE !!!!!! To w jaki sposób mozna skonsolidować cos innego ?????????????/ Moze ktoś odpowie ?????
|
|
Strona 1 z 1 |
[ Posty: 10 ] | |