|
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 |
|
Strona 1 z 3 |
[ Posty: 23 ] | Przejdź na stronę 1, 2, 3 Następna strona |
|
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
|
Piotrek
Administrator Dołączył(a): 2005-12-08, 20:33 Posty: 92 Pomógł: 9 razy |
Jeśli szukasz Szybkiego kredyt gotówkowego bez zaświadczenia o dochodach (tzw. kredyt gotówkowy na dowód) przyjrzyj sie ofercie banków:
PKO BP - Max Pożyczka: # standardowo bez zaświadczeń bez poręczycieli # od 500 PLN do 20 000 PLN # okres kredytowania aż do 8 lat # minimum formalności # oprocentowanie ustalane indywidualnie dla każdego Klienta po złożeniu wniosku o pożyczkę. DB Kredyt - Kredyt gotówkowy: # możesz pożyczyć od 500 do 130 000 złotych # okres kredytowania od 6 lat # bez zaświadczeń dla wybranych grup zawodowych # oferty specjalne: dla Emerytów oraz Pracowników Administracji Publicznej # obniżone oprocentowanie - tylko 8,5%* nawet dla kwoty 25 000 zł BGŻ - Pożyczka Tu i Teraz: # minimum formalności – bez poręczycieli i zabezpieczeń - nawet do 50 000 zł # kredyt na oświadczenie do 10 000 zł # maksymalna kwota kredytu - ograniczona jedynie zdolnością płatniczą # niskie oprocentowanie - już od 10,5%* # okres kredytowania nawet do 5 lat W przypadku gdy nie możesz otrzymać kredytów w zwykłych bankach (np. na skutek złej historii w BIK lub braku zdolności kredytowej ) rozwiązaniem może okazać się pożyczka udzielana przez Provident (bez BIK) - jest ona jednak o wiele droższa od pożyczek bankowych: Provident: # od 300 do 7000 zł # szybka decyzja # minimum formalności, wystarczy dowód osobisty # błyskawiczna dostawa gotówki ![]() Uwaga: Jeśli zamierzasz wziąć pożyczkę w Providencie, weź wybierz opcję przez przelew wtedy nie płacisz dodatkowych kwot za obsługę w domu |
|
Timy
|
Naprawde postep w pkobp. NYJedna wizyta w oddziale i od razu gotówka na koncie. Przykladowo 8 tys na 96 m-cy rata wyszla miesiecznie 166zl.
|
|
lopez1979
Początkujący Dołączył(a): 2009-01-07, 11:12 Posty: 19 Lokalizacja: ŚLĄSK Pomógł: 0 razy |
no faktycznie bomba dostajemy 8 000zł a oddajemy 15 936zł , oby tak dalej.
|
|
supernova
Początkujący Dołączył(a): 2009-07-19, 22:12 Posty: 1 Pomógł: 0 razy |
Faktycznie, odsetki są dosyć wysokie. Ja z ciekawości weszłam na stronę Providenta i sprawdziłam różne warianty spłacania kwoty 1500 zł używając ich kalkulatora pożyczki. Nie ma co się oszukiwać, zwraca się o wiele więcej niż się pożyczyło, ale z drugiej strony pożyczki na stronie są przedstawione w bardzo jasny sposób i bardzo nastawione na wygodę klienta. Coś za coś.
|
|
zpl
Początkujący Dołączył(a): 2009-08-24, 20:23 Posty: 10 Pomógł: 0 razy |
No pogratulować PKO oferty... za 8000 oddajemy niemal 16000. Też bym tak chciał.
Muszę tutaj słowo wtrącić... Nie bierzcie tak śmiesznych kwot na tyle rat. Wiem, że taka rata znacznie mniej obciąża wasz budżet domowy, ale policzcie ile pieniędzy tracicie. Jak do mnie przychodzi klient i chce wziąć 1000 zł na 24 miesiące to noż w kieszeni się otwiera. Tak właśnie zaczyna się dożywotie zadłużanie. Pzdr |
|
ewabart
Stały Bywalec Dołączył(a): 2009-09-01, 17:34 Posty: 55 Pomógł: 1 razy |
zpl napisał(a): No pogratulować PKO oferty... za 8000 oddajemy niemal 16000. Też bym tak chciał. Muszę tutaj słowo wtrącić... Nie bierzcie tak śmiesznych kwot na tyle rat. Wiem, że taka rata znacznie mniej obciąża wasz budżet domowy, ale policzcie ile pieniędzy tracicie. Jak do mnie przychodzi klient i chce wziąć 1000 zł na 24 miesiące to noż w kieszeni się otwiera. Tak właśnie zaczyna się dożywotie zadłużanie. Pzdr do mnie to znaczy gdzie? |
|
Yar
Początkujący Dołączył(a): 2009-09-08, 16:36 Posty: 2 Pomógł: 0 razy |
Eurobank na swoje stronie internetowej różowo przedstawia warunki udzielenia kredytu na dowód
Jednak podczas rozmowy telefonicznej dowiaduję się, iż jeśli nigdy nie brałem kredytu, to go nie dostanę. Co to ma być, jak nie oszustwo ze strony banku? Podobnie - kredyt "w 15 minut". Podane są dokumenty wymagane od np. prowadzącego działalność gospodarczą. Ani na stronie, ani w załączonym dokumencie - regulaminie nie ma mowy o konieczności prowadzenia działalności przez 6 miesięcy, a pani przez telefon mówi, iż taki wymóg istnieje! |
|
maciek89
Początkujący Dołączył(a): 2009-09-22, 19:40 Posty: 4 Pomógł: 0 razy |
Oferta „kredyt na dowód” jest skierowana do osób, które w przeszłości posiadały kredyty (nie tylko w Euro Banku, ale również w innych bankach) i te kredyty terminowo spłacały.
Do placówki Euro Banku wystarczy zabrać ze sobą dowód osobisty i drugi dokument tożsamości, na miejscu dodatkowo zostanie wypełnione oświadczenie o uzyskiwanych dochodach. Będzie potrzebny NiP, Regon i telefon do zakładu pracy. Nie ma konieczności przedstawiania żadnych dokumentów potwierdzających wysokość i źródło dochodów. To czy będzie można skorzystać z oferty „kredyt na dowód” ta informacja może być zweryfikowana tylko i wyłącznie w placówce Euro Banku. Aby ubiegać się o kredyt w Euro Banku, wystarczy posiadać stałe źródło dochodu, które można udokumentować, minimum 380 PLN netto. W przypadku umowy o pracę wystarczy trzymiesięczny okres zatrudnienia, w przypadku działalności gospodarczej sześciomiesięczny okres jej prowadzenia, a w przypadku umów cywilno-prawnych dwunastomiesięczny okres ich wykonywania. Honorowanymi źródłami dochodu są także emerytura, renta rodzinna (przyznana po zmarłym współmałżonku) oraz renta inwalidzka. tylko tyle trzeba by moz wzaisc kredyt na dowod |
|
kredytydlafirm
Początkujący Dołączył(a): 2009-10-16, 16:24 Posty: 47 Pomógł: 0 razy |
Hasła typu "kredyt na dowód" czy oprecentowanie tylko 7,9 to chwyty reklamowe. Należy czytać jeszcze to co pisze drobnym drukiem.
|
|
skoczekS1
Początkujący Dołączył(a): 2009-11-09, 09:36 Posty: 11 Pomógł: 0 razy |
czy jest wogole jakis "szybki kredyt bez zaswiadczen" w ktorym faktycznie nie potrzeba zaswiadczen o zarobkach czy pracy ?
|
|
Strona 1 z 3 |
[ Posty: 23 ] | Przejdź na stronę 1, 2, 3 Następna strona | |